Технологични партньори


 1. ESET. Доказано ефективна защита от вируси.

  logo-eset-green.png

  Всяка секунда антивирусните решения на ESET защитават личните данни на милиони потребители и фирми по цял свят. Нашата философия е да позволим на клиентите си да извлекат максимума на технологиите и потенциала им, без да се притесняват от посегателства срещу един от най-важните си активи - личната и бизнес информация, съхранявана на всички устройства - компютри, смартфони и таблети.


  Enjoy Safer Technology
 2. Safetica DLP. Мощно решение за защита от източване на информация

  safetica-logo-green.png

  Safetica ще предпази бизнеса ви от източването на чувствителна информация. Бързо и лесно за инсталиране, решенията за Data Leak Protection (DLP) на Safetica ще ви спестят време и пари като следят за потенциално опасни действия на служителите ви.


  Дръжте данните под контрол
 3. Sophos. Сигурност за цялата мрежа.

  logo-sophos-green.png

  SOPHOS XG Firewall интегрира множество елементи за сигурност в едно единствено устройство, за да предложи цялостна мрежова защита. SOPHOS XG Firewall работи на входа на мрежата и я предпазва от зловредни приложения, уязвимости в уеб приложенията, заплахи, свързани с използването на лични устройства за работа (BYOD), изтичане на информация през уеб сайтове и приложения, сложни смесени атаки, злонамерен софтуер, спам, шпионски софтуер и други развиващи се външни заплахи. SOPHOS XG Firewall дава възможност и за детайлен репортинг за случващото се в мрежата - и за всеки потребител в нея.


  SOPHOS XG Firewall
 4. ESET Endpoint Encryption. Криптиране на информацията.

  eee-logo-green.png

  ESET Endpoint Encryption е решение за криптиране на цели дискове и системи, отделни имейли и файлове.


  Криптирайте първи
 5. XOPERO Backup & Recovery. Опростен бекъп. Надеждно съхранение.

  logo-xopero-green.png
  Криптиране чрез AES 256 ви гарантира, че никой няма да достъпи данните ви без право. Бекъпите се защитават по време на прехвърляне и докато се съхраняват. Можете да използвате и персонализиран ключ за криптиране за още по-високо ниво на защита.

  Спрете прекъсванията на бизнеса си
 6. StorageCraft. Бърз бекъп, по-бързо възстановяване.

  logo-sc-green.png

  StorageCraft е доказано ефективен софтуер за бекъп на информация, който създава резервни копия на цялата Windows IT среда на организации от всякакъв мащаб. В допълнение към надеждното и навременно резервиране, ShadowProtect позволява бързо, лесно и безпроблемно възстановяване и миграция на данни. И още: 

  • Независимо от хардуера възстановяване, дори от и на виртуални среди
  • Бекъп на файлове и цялата операционна система
  • Спестява място с консолидирани бекъп масиви.

  Backup & Recovery
 7. Pulseway. Управление в реално време на IT активите в корпоративната мрежа.

  logo-pulseway-green.png

  Научавайте първи какво се случва с IT инфраструктурата на вашите клиенти. Управлявайте IT системите на компанията си в реално време - и от всяко устройство. Бъдете по-ефективни - управлявайте мрежите на клиентите си от едно приложение. С Pulseway управлявате ESET Remote Administrator и StorageCraft ShadowProtect, както и вашата виртуализационна платформа - VMware, HyperV, Xen и още...


  Making IT Heroes
 8. Qualys. Автоматизирано решение за сигурност.

  logo-qualys-green.png

  Qualys е автоматизирано решение за мрежова сигурност. Благодарение на него организацията Ви може да опрости управлението на сигурността на информацията и да намали разходите, свързани с отговарянето на изискванията на различни стандарти. Qualys автоматизира одита, защитата и дейността на вътрешни мрежи, уеб приложения и др.


  Network Monitoring
 9. Dark Cubed. Надгражда вашия firewall.

  dark3-green.png

  Получавате пълна видимост за цялата входяща и изходяща активност в мрежата ви, приоритизирана по потенциално ниво на риск за фирмата ви.


  Научете повече